Abdijkerk beleeft kamermuziekfestijn ‘Ballade’

0
30

ADUARD – Al 55 jaar is het genieten van toonaangevende kamermuziek in Aduard. Elk jaar weer vormen de Abdijconcerten een sfeervolle gebeurtenis, waar veel mensen naar uit kijken. Dit jaar stonden de concerten in het teken van ‘Ballade’, een thema waar Pauline Oostenrijk alle kanten mee op kon, vertelde ze recent aan de Streekkrant. Veelzijdig waren de concerten dan ook zeker te noemen.  Het 11e lustrum werd op vrijdag afgetrapt met een concert in de Abdijkerk, gevolgd door een fietstocht door het Groninger Wierdenland waar in de diverse oude kerken verrassende optredens werden gegeven door verscheidene musici. In de avond werd het slotconcert gegeven onder de bezielende leiding van Pauline.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here