Mosselen en feesten op heerlijke Waddenmarkt in Pieterburen

0
36

PIETERBUREN – Mosselliefhebbers konden zondag hun hart ophalen in Pieterburen tijdens de speciale Mosseldag. Restaurant Waddengenot haalde alles uit de kast om de bezoekers de ultieme mosselbeleving te geven. Er was in het centrum een grote Waddenmarkt georganiseerd waar ruim 35 standhouders hun spullen aan de man en vrouw probeerden te brengen. Tevens werden er visrookdemonstraties gegeven, kon men mee voor een ritje in de huifkar en werd er natuurlijk volop genoten van de vele mosselen die gratis geproefd konden worden. Apres wad-bar, de buren van Pieter, werd  voor één dag omgetoverd in ‘De Mosselbar’ waar men zich tegoed kon doen aan heerlijke mosselbitterballen. Tijdens de mosselfeesten is het altijd gezellige Pieterburen op z’n lekkerst. Het is nu al uitkijken naar het volgende mosselfeest in het pittoreske dorpje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here