Locoburgemeester leest voor op SWS De Vlieger

0
48

NOORDHORN – Oktobermaand Kindermaand is officieel afgetrapt. Traditiegetrouw gaat de maand vol kunst en cultuur van start middels een bezoekje van de burgemeester aan één van de scholen in de gemeente. Dit jaar was de eer aan locoburgemeester Henk Bakker om voor te lezen aan de groepen 7 en 8 van samenwerkingsschool De Vlieger in Noordhorn. Daar vertelde Bakker het verhaal van piraat Christiaan Störtebeker. Oktobermaand Kindermaand is de maand waarin er heel veel creatieve en spannende activiteiten zijn voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Op een laagdrempelige manier maken zij kennis met culturele instellingen in de provincie. Op alle zaterdagen en zondagen in oktober worden er verschillende speciale activiteiten aangeboden. Aan Oktobermaand Kindermaand doet weer een keur aan instellingen mee. Het programma is te raadplegen via de website www.kindermaand.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here