Laatste diploma’s in Grijpskerk

0
59

GRIJPSKERK – Het zwemseizoen bij zwembad de Griffioen in Grijpskerk zit erop. Het laatste weekend werd er flink uitgepakt met discozwemmen voor de kinderen, ontbijtzwemmen voor de vroege vogels en baas-hondzwemmen. Ook zwommen de laatste kinderen af voor het zwem-ABC diploma. Onder natte weersomstandigheden wisten de volgende kinderen op de valreep nog hun diploma’s te behalen: Carlinda Veenstra, Arenda Veenstra, Noella Veenstra, Ghena Swaiti, Jana Swaiti, Wilco Oostra, Levi Eeefting en Eline Haalstra. Allen zijn geslaagd voor hun A diploma. Voor B zijn geslaagd: Dion Kingma, Silke van der Ploeg, Joris Veenstra en Nienke Vos. Met het C  diploma hebben de volgende toppers hun zwem-ABC compleet gemaakt: Eline Sikkema, Eva Vos, Erwan Holt, Deborah Hildering, Rianne Penninga, Liam Hekelaar en Niena Miedema.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here