Pluim voor KWF-collectanten

0
32

GRIJPSKERK – Zonder collectanten zouden goede doelen heel wat minder goed werk kunnen verrichten. Dat collectanten dus af en toe lekker in het zonnetje worden gezet is logisch en niet meer dan terecht. Zo geschiedde ook vorige week in De Nieuwe Wierde te Grijpskerk waar tijdens een speciale avond de collectanten van het KWF Kankerbestrijdingsfonds een welverdiende pluim én speldje kregen voor het goede werk dat zij –vrijwillig-  doen. De volgende personen werden geëerd met een speldje vanwege hun vele jaren trouwe dienst. Mevr. Smeding, en mevr. van Esch 12,5 jaar,  fam. Sennema 14 jaar, mevr. Boersma, 17 jaar, De dames, de Vries, Faber, en Pettinga en de heer Oostenbrink 19 jaar, mevr. Drijfhout en mevr. V.d. Veen 25 jaar, mevr. Vos 30 jaar en mevr. Martini 33 jaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here