Nieuwste trends en kleuren geshowd in trendy ‘modedorp’ Zuidhorn

0
84

ZUIDHORN – Voor heel even was Zuidhorn zaterdag het Parijs van het noorden. Op de Dorpsvenne werden de laatste trends op modegebied geshowd aan het publiek. Het najaarsseizoen is geopend en daar hoort een heel nieuw kleurenpalet bij. Maar wat draagt modebewust Zuidhorn straks tijdens de toonaangevende feestjes? De ondernemers van Zuidhorn weten het al een tijdje en hebben nu hun kennis en kunde nu gedeeld met het grote publiek. De nieuwste mode ging van de ‘rode loper’ zo de rekken in en over de toonbank. Met dank aan de modellen die als ware professionals de kleding lieten zien. Parijs, Milaan, Londen en Zuidhorn. Het klinkt ook gewoon lekker nietwaar? In ieder geval sluit de modeshow perfect aan bij het idee van Zakenkring Zuidhorn om meer reuring te creëren in het dorp.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here