Oldehove bijgepraat over aanstaande herindeling

0
27

OLDEHOVE – Het zal u ongetwijfeld niet ontgaan zijn. De gemeenten Leek, Marum, Grootegast en Zuidhorn vormen per 1 januari 2019 de nieuwe gemeente Westerkwartier. Dat houdt in dat er een heleboel gaat veranderen. Wethouder Fred Stol was donderdag te gast in zijn geboorteplaats Oldehove om de inwoners in dorpshuis Humsterland bij te praten over de aanstaande herindeling. Aan bod kwamen onder meer het politieke spel rondom de herindeling, de burgernabijheid en de participatiemaatschappij. Uiteraard waren er ook vraagstukken die niet nog niet beantwoord konden worden, omdat deze nog in ontwikkeling zijn. Wel is het dorp Oldehove donderdag een stuk wijzer geworden over de plannen en de gevolgen van de herindeling.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here