PvdA in debat met achterban

0
40

ZUIDHORN – Ruim een jaar voor de gemeenteraadsverkiezingen van de nieuwe gemeente Westerkwartier gaat de PvdA in gesprek met de inwoners van de vier gemeenten die straks één geheel gaan vormen. De partij wil graag weten wat er leeft in de samenleving en waar zij straks tijdens de verkiezingen op in moeten zetten. Om het gesprek aan te gaan heeft de partij vijf bijeenkomsten gepland met telkens een ander thema om te bediscussiëren. Donderdag was de eerste bijeenkomst in de reeks van vijf, met als thema ‘Betaalbare duurzaamheid’. Dertig mensen luisterden aandachtig naar de aanwezige deskundigen en dachten na een vijftal korte presentaties mee over een aantal duurzaamheidsvraagstukken. In oktober en november volgen ook nog avonden waarbij de thema’s ‘Sterke kernen en leefbaarheid’, ‘Sociale zekerheid’, Betaalbare woningen’ en ‘Lokale economie’ centraal staan. De eerste avond leverde veel nieuwe inzichten en interessante gesprekken op. Een eerste stap naar de grote droom van de PvdA: een klimaatneutraal Westerkwartier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here