Dé kus van juf Ellen en haar Jan brengt De Brug in vervoering

0
240

ZUIDHORN – Feest op basisschool De Brug afgelopen vrijdag. Juf Ellen trad in het huwelijk en moest natuurlijk in haar prachtige witte jurk ook even de basisschool aandoen. Alle leerlingen van de school wachtten haar op in feestelijke stemming en getooid met geluksbogen. Juf Ellen en haar Jan maakten tot tweemaal toe een rondje hieronder door, begeleid door luid geklap en de nodige ‘oh’s’ en ‘ah’s’. Dé kus was toch wel echt hét hoogtepunt voor de kinderen en met werd open mond aanschouwd. Na een kort bezoekje aan haar eigen groep acht was het voor Ellen en Jan weer over tot de orde van de dag en dat was trouwen. Er wachtte het paar nog een mooie dag met een ceremonie in de kerk, een receptie en feest. En dan weer over tot de orde van de dag als voortaan Ellen de Groot.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here