Erepenningen voor CMV Oranje

0
60

GROOTEGAST – Open Air Grootegast kreeg zaterdag een extra feestelijk tintje. Zowel de voorzitter als de dirigent van de Christelijk Muziekvereniging Oranje zijn deze dag in het zonnetje gezet. Afgelopen zomer is de muziekvereniging wereldkampioen geworden in de eerste divisie op het Wereld Muziek Concours Kerkrade. Voor burgemeester Ard van der Tuuk van de gemeente Grootegast was deze bijzondere prestatie reden een Abel Tasman legpenning uit te reiken aan voorzitter Jelly Hoekstra. Van wethouder Mark de Haan kreeg de vereniging een cheque uitgereikt. Een inwoner van de gemeente Grootegast die zich op bijzondere wijze heeft ingezet voor de samenleving van de gemeente kan worden onderscheiden met een Abel Tasman Erepenning. Het college van burgemeester en wethouders besluit hierover. Deze bijzondere legpenning bestaat sinds 2000 en is tot nu toe aan 11 mensen uitgereikt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here