Taalheld Pastoor opent Taalcafé

0
122

GROOTEGAST – Wethouder Elly Pastoor, recent ook bekroond met de titel Taalheld in de provincie Groningen, heeft vorige week het Taalcafé geopend in de bibliotheek van Grootegast. Iedere maandagavond van 19.30 tot 20.30 uur kunnen belangstellenden onder leiding van Taalvrijwilligers in het Taalcafé praten over het nieuws, belangrijke gebeurtenissen of algemene dagelijkse dingen die ze tegenkomen.  Dit kan van alles zijn, zoals boodschappen doen, doktersbezoek, gesprekje op school van de kinderen, noem maar op. Zolang er maar met elkaar gepraat wordt! Het doel van het Taalcafé is om op een laagdrempelige manier de beheersing van de Nederlandse taal te verbeteren. Welkom zijn cursisten van de Taallessen, bezoekers van het Taalhuis en alle andere belangstellenden. Deelname aan het Taalcafé is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here