Huwelijk Postma-Kobus briljant

0
34

ZUIDHORN – Burgemeester Ard van der Tuuk van de gemeente Grootegast was vorige week te gast in buurgemeente Zuidhorn om het echtpaar Postma-Kobus te feliciteren met hun briljanten huwelijk. Het paar stapte op 25 september precies 65 jaar geleden in het huwelijksbootje en is nog altijd zielsgelukkig met elkaar. Uiteraard kwam de Grootegaster burgervader niet met lege handen, maar nam hij een leuk presentje mee voor het jubilerende stel. Wat hij niet bij zich had was de ambtsketen, zoals te zien op de foto. Mevrouw verblijft momenteel in het Zonnehuis van Zuidhorn en het is voor burgemeesters niet gebruikelijk om hun keten te dragen in een andere gemeente dan de eigen gemeente.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here