Cursus Valpreventie in Aduard afgerond

0
9

ADUARD – De cursus Valpreventie in Aduard werd afgelopen week succesvol voltooid door de veertig deelnemers. Onder het genot van een kopje koffie kregen zij vorige week de handige informatiemap en dito zaklampje overhandigd. De deelnemers zijn nu helemaal op de hoogte van valrisico’s en wat hetgeen zij zelf kunnen doen om het vallen te voorkomen. Er is gewerkt aan balans en kracht en ook het opvangen van een val en het opstaan daarna kwam aan bod. Er wordt niet meer met volle handen een trap afgerend en ook het staan op gammele krukjes behoort tot het verleden. De docenten Jan Pegels en Gerkina Doze kijken met veel plezier terug op de vierdelige cursus, welke werd georganiseerd op initiatief van SWgZ en FysioPlus met financiële hulp van de gemeente Zuidhorn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here