‘Busstationinspectie’ door Onderling Sterk

0
103

ZUIDHORN – Zuidhorn heeft een vernieuwd busstation. Leuk natuurlijk, maar is het busstation ook goed toegankelijk voor mensen met een beperking? Die vraag probeerde belangengroep dóór en vóór mensen met een beperking ‘Onderling Sterk Zuidhorn’ vorige week te beantwoorden. In een eerder gesprek met het college kwamen een aantal pijnpunten naar voren op het busstation. Zo ontbraken er voellijnen en liet de markering van betonnen paaltjes te wensen over. Tijd voor een inspectie dus. Samen met de wethouders Bert Nederveen en Henk Bakker werd een rondje gelopen over het station. Daar bleek dat de gemeente hard heeft gewerkt om de minpunten op te lossen, al kan er natuurlijk altijd nog wel iets aangescherpt worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here