SP Kamerleden in “De Nieuwe Wierde”

0
123

GRIJPSKERK – Aanstaande vrijdag van 14.00 uur tot 16.00 uur bezoeken SP-Tweede Kamerleden Lilian Marijnissen en Sandra Beckerman het Multifunctioneel Centrum “de Nieuwe Wierde” in Grijpskerk. Ze gaan in gesprek met de initiatiefnemers, bewoners en belangstellenden. Ook reiken ze de SP Opsteker uit aan “de Nieuwe Wierde”. De opsteker is een symbool om namens de SP waardering uit te spreken voor de wijze waarop Grijpskerk en omgeving door heeft gezet om de Nieuwe Wierde te behouden. Het bezoek van Marijnissen en Beckerman wordt feestelijk ondersteund door Hans de Liedjesman. Onder het genot van een hapje en een drankje gaan de Tweede Kamerleden met initiatiefnemers, bewoners en u in gesprek. Marieke Bootsma: “De SP is trots op het feit dat veel van dit soort initiatieven dankzij de partij doorgang kunnen vinden. We hopen dat veel mensen een kijkje komen nemen en dat we elkaar kunnen inspireren.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here