Lint van krokussen door Leens

0
54

LEENS – Burgemeester Koos Wiersma stond vrijdag al vroeg met zijn handen in de grond van Leens te wroeten. Gelukkig niet zonder reden. Samen met de leerlingen van de drie Leenster basisscholen trapte de burgervader het project ‘Een lint van krokussen door het dorp Leens’ af. Dat deed Wiersma door met de kinderen de eerste krokusbolletjes in de grond te stoppen. Dorpsbelangen Leens heeft voor drie projecten een subsidie gekregen uit het fonds Kansrijk Groningen. De werkgroep Leens bloeiend (bloemen)dorp gaat na een periode van voorbereiding vanaf 20 oktober de bolletjes poten in samenwerking met de drie basisscholen en vele vrijwilligers. In samenwerking met de gemeente De Marne en Landschapsbeheer Groningen wordt nu het eerste project uitgevoerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here