Gaele Postma neemt afscheid

0
33

GERKESKLOOSTER-STROOBOS –  Met een vesper viering in een volle hervormde kerk in Gerkesklooster, heeft ds. Gaele Postma afscheid genomen van de gemeente. Na zesenveertig jaar zet hij een punt achter zijn pastorale werkzaamheden. Als dertig jarige jongeman begon hij in de Hervormde Gemeente Gerkesklooster-Stroobos met pastoraal werk. Hij wist zich in die jaren te ontwikkelen en te bekwamen, en met steun en het vertrouwen van ringpredikanten is hij Hervormd predikant geworden op grond van singuliere gaven. In de dankwoorden werd zijn vrouw niet vergeten want zoals ds. Postma het zelf onder woorden bracht ‘zij is mijn steun en toeverlaat in alles’. Als waardering voor zijn inzet gedurende al die jaren, is Geale Postma het PKN draaginsigne in goud met briljant toegekend.  Dat werd hem, samen met de bijbehorende oorkonde, uitgereikt door de voorzitster van de kerkenraad. Zijn werk in de Hervormde Gemeente Gerkesklooster-Stroobos zal worden voortgezet door Mevr. Froukje Wesseling–Schilstra.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here