Natuurwerkdag in Zuurdijk succes

0
9
lauwersoog natuurwerkdag 1

ZUURDIJK – De vrijwilligers van de begraafplaats en de werkers van de Struunspeultoen en het dorpsbos haddenonder leiding van  Dorpsbelangen Zuurdijk de koppen bij elkaar gestoken, en net als vorig jaar, de natuurwerkdag georganiseerd.

Er werd gewerkt op het kerkhof, de begraafplaats, de Struunspeultoen en in het dorpsbos.
Op het kerkhof zijn bostulpen en sneeuwroem gepoot. De kastanjebladeren zijn geruimd.
In het dorpsbos zijn bomen gekapt en struiken teruggezet. In de Struunspeultoen is een nestkastjesboom, geleverd door het dorpsbos, gemaakt. De nestkastjes waren een week eerder door de kinderen in de molen gemaakt. Ook is er daslook, geleverd door Domies Toen, gepoot, en een lemoenappel geplant. Verder is er een crossfietsparcours uitgezet!De Struunspeultoen krijgt zo steeds meer vorm. En er wordt al heel veel gespeeld!Er was een transportdienst die uitstekend functioneerde en een hoop stenen heeft vervoerd.
Er waren zo’n 10 kinderen en 16 volwassenen aan het werk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here