Astrid Ingrid Wevers

0
32

 

Boekpresentatie en voorstelling

 PIETERBUREN –  Astrid Ingrid Wevers komt zondag 12 november naar het dorpshuis in Pieterburen. Zij zingt, vertelt, leest voor en presenteert haar boekje SPUUG! Een boek vol met vrolijke columns over haar twee IJslandse honden uit het tijdschrift ‘Onze Hond’. Astrid, alias ‘de Koningin van Pieterburen’, heeft drie jaar lang verhalen voor het tijdschrift geschreven. Zij heeft ook zelf twee IJslandse honden, Freya II en Miss Bera.  Ze verstaat de kunst om de mensen ongedwongen aan het lachen te krijgen. Serieus te zijn daar waar het moet, daar waar het nodig is. Schilderen is naast zingen, schrijven en fotografie één van haar allergrootste passies.  Astrid geeft met veel plezier les. In het verleden op de lagere school en tegenwoordig tijdens  workshops in Pieterburen of op locatie. En  dan dit keer een presentatie van het boekje SPUUG!.  Het wordt een andere voorstelling dan men van haar gewend is. Zonder typetjes en dichtbij haar eigen leefwereld. Bezoekers worden deze zondag middag vermaakt met geestige anekdotes, ontroerende verhalen en intieme liedjes. Laat je verrassen door SPUUG! en andere Koninklijke verhalen. De voorstelling vindt plaats van 15.00 tot 17.00 uur. Theater Dorpshuis, Hoofdstraat 105 te Pieterburen. Toegang gratis. Zaal open vanaf 14. 30 uur.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here