Grijpskerk heeft Dorpsloket

  0
  62

  GRIJPSKERK – Grijpskerk heeft een Dorpsloket. In woonzorgcentrum De Nieuwe Wierde om precies te zijn. Aan wethouder Bert Nederveen de eer om het gloednieuwe loket te openen. In het dorpsloket kunnen inwoners terecht voor vraag naar en aanbod van vrijwilligerswerk. Daarnaast is het loket er ook voor allerlei vragen op het terrein van welzijn en zorg. Hiervoor vindt nauwe samenwerking plaats met professionals van de gemeente Zuidhorn, de NNCZ (Noord Nederlandse Coöperatie van Zorgorganisaties) en de SWGZ (Stichting Welzijn Gemeente Zuidhorn). Met de opening ging een wens van inwoners in en om Grijpskerk in vervulling. Zij hadden in een enquête aangegeven graag zo’n centraal punt te willen. Nederveen is trots dat er nu zo’n informatiepunt is in Grijpskerk. “Vooral voor oudere mensen een uitkomst!”

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Please enter your comment!
  Please enter your name here