Superhelden domineren Surhuisterveen

0
6

SURHUISTERVEEN – Na Dino’s en Transformers is nu het centrum van Surhuisterveen het domein van superhelden. Op 11 november komen ze allemaal naar Surhuisterveen: Spiderman, de Hulk, Ironman en Badman. En wie zelf ook verkleed komt als superheld, maakt kans op leuke prijzen én op een toffe foto met jouw hero. Voor de derde keer wordt dit succesevent georganiseerd. Een uit de hand gelopen hobby, vertelt Peter Wassenaar van Hydraram die via via met de dino’s in aanraking kwam.

“Die Dino’s kwamen op mijn pad. Daar moeten we iets mee, bedacht ik. We haalden de levensgrote dino’s hebben we naar het centrum. Kinderen vonden het fantastisch. Zo kwam ik in gesprek met mensen uit Azië over de Transformers. Ook die hebben we in het centrum gezet. Echt, iedereen sprak erover. Een megasucces”, vertelt Wassenaar die de figuren vervolgens aanbiedt via een veilingsite. Nu is het de beurt aan de superhelden. Wie 11 november ook als superheld verkleed komt, kan maar zo eens een prachtige prijs in de wacht slepen. Naar Surhuisterveen dus, in je superheldpak op 11 november! De hero’s zijn er tussen 11 en 17 uur. Kun je bovendien mooi even wat mensen laten schrikken als je met je lampion aanbelt voor een Sint Maartenlied.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here