Grijpskerk weer een stukje groener

0
144

GRIJPSKERK – In Grijpskerk vond afgelopen zaterdag de start van Operatie Steenbreek plaats. De eerste tegels in de Herestraat hebben plaatsgemaakt voor mooie en vooral groene geveltuintjes. De gemeente Zuidhorn sluit zich hiermaa aan bij de landelijke publiekscampagne die erop gericht is het bewustzijn van de voordelen van groene tuinen te vergroten.

Wethouder Henk Bakker: “Meer groen en minder stenen zijn gezond voor mens en dier. Bovendien helpt het tegen mogelijke wateroverlast. We geven als gemeente graag het goede voorbeeld. En daarom hebben we op deze gemeentegrond in Grijpskerk de geveltuintjes aangelegd. Hij ging hiervoor samen met de bewoners en de ondernemers aan de slag. De bewoners zullen de tuintjes gaan onderhouden. De aftrap was bij jubilerend Bloemenhuis Drint.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here