Pieten aangespoeld in Grootegast

0
78

GROOTEGAST – Afgelopen zaterdag zijn er drie pieten gesignaleerd in Grootegast. Ze waren verdwaald, omdat ze van de boot gevallen en aangespoeld waren in het dorp dat Grootegast heet. Gelukkig hadden ze wel droge pepernoten, cadeautjes en een speciale uitnodiging bij hun. Deze uitnodiging was voor alle grote kinderen die ook op het “All you need is love” feestje mogen komen die komende zaterdag plaatsvind in Grootegast. Met deze kaartjes kunnen ze leuke prijzen winnen t.w.v. van 50 euro. Ook voor de kleine kinderen is er volop feest, want zij kunnen komende zaterdag met hun versierde fiets komen. Breng je mooie versierde fiets naar de kerk op de Gast 2 in Grootegast en maak ook kans op geweldige prijzen. Alle prijzen worden op 25 november uitgereikt op het Marktplein. De stoet begint om 13:00 te rijden en gaat eerst langs het Hooge Heem voor de wat oudere kinderen. Om 14.00 uur komt de stoet aan op het marktplein waar een heel groot bruiloftsfeest is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here