Jaarbijeenkomst brandweer Zuidhorn, Grijpskerk en Oldehove

0
161

NIEHOVE –  Afgelopen  zaterdag  organiseerde de brandweer haar jaarlijkse korpsavond voor de posten Zuidhorn, Grijpskerk en Oldehove in Niehove. Tijdens deze bijeenkomst reikten clustercommandant Sietse Smit en burgemeester Greetje de Vries-Leggedoor van Zuidhorn oorkondes en diploma’s uit. De avond was bij Fruitteeltbedrijf Oudebosch in Niehove,  waar alle genodigden onder het genot van een hapje en een drankje stil stonden bij het behalen van de verschillende diploma’s en jubilea. Jubilea Brandweer Groningen stond stil bij de jubilea voor Harry Jager (post Grijpskerk) die 30 jaar in dienst is, Johan Smid (post Zuidhorn), Ipejan Rozema (post Grijpskerk), Fred van de Kooi (post Grijpskerk), Siemon Westra (post Oldehove) en Anne Hummel (post Oldehove) die allen 25 jaar in dienst zijn. Daarnaast was er aandacht voor Kris Posthumus (post Zuidhorn), Dick van Regteren (post Grijpskerk), Bert Jager (post Grijpskerk), Roel Zoontjes (post Oldehove), Bas Tolboom (post Oldehove), Jolien Cruiming (post Oldehove) en Ewald Nienhuis (post Oldehove) die allen hun Manschap A diploma hebben behaald. Jos Pettinga (post Zuidhorn) heeft zijn diploma bevelvoerder behaald. Allen werden in het zonnetje gezet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here