Larissa Ymkje Visser

0
60

BUITENPOST/TOLBERT–  De 15-jarige Larissa Ymkje Visser uit Buitenpost is in De Postwagen te Tolbert verkozen tot Miss Popularity 2017. Een mooie mijlpaal voor de jonge schone die recent in de Streekkrant schitterde met de vraag om haar vooral via sms te steunen. Met succes, zo blijkt nu. Want er werd massaal gestemd op Larissa die weliswaar de jurytitel aan zich voorbij zag gaan, maar bij het publiek de grote favoriet bleek. Eerder gaf zij al aan de publieksprijs leuker te vinden. “Dan vinden de mensen je het leukste”, liet zij in deze krant optekenen. De titel bracht overigens nog een mooi extraatje op voor Make-A-Wish Nederland. Het goede doel dat zieke kinderen en hun families een onvergetelijke dag bezorgd kreeg een cheque van liefst 2.200 euro uitgereikt. Larissa Ymkje laat weten een geweldige dag te hebben gehad en wil iedereen die op haar gestemd hartelijk bedanken voor de steun. Foto: Roy Froma

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here