Mokkenronde leidt burgervader naar bridgeavontuur

0
79

NIEKERK – Of burgemeester Ard van der Tuuk kan bridgen? Die vraag werd vorige week beantwoord tijdens de mokkenronde waar de Grootegaster burgervader momenteel mee bezig is. Hartelijk werd Van der Tuuk ontvangen door de bridgers van de Niekerker bridgeclub in dorpshuis De Rotonde en wegwijs gemaakt in de bridgesport. “Bridge is zeer gezellig”, blikt hij terug op zijn bezoek. “Ik heb ook mee mogen spelen, wat een zeer leerzame ervaring was. Nee, ik kon niet bridgen en de eerlijkheid gebied te zeggen dat ik ook de volgende keer hulp nodig ben. Maar het is een leuk spel, dat zeker.” De mokkenronde krijgt binnenkort een vervolg, waar de reis dan heen gaat is vooralsnog niet bekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here