Sintactie Voedselbank Westerkwartier levert blije gezichtjes op

0
90

WESTERKWARTIER – Hoe kun je een lichtje in deze wereld zijn? Over deze vraag boog de gemeenschap van GKV De Rank in Zuidhorn zich gedurende een 7 weken durend project. Tijdens het project werden concrete acties bedacht die ook daadwerkelijk hun vruchten hebben afgeworpen. Zo heeft de Voedselbank Westerkwartier een welkome bijdrage gekregen van de initiatiefnemers. Tijdens de speciale Dankdag verzamelden de leden van de gemeente houdbare producten. Het totaal van 40 kratten is geschonken aan de Voedselbank. Dit naast de cheque met het ongelooflijke bedrag van 3.300 euro én Sinterklaascadeautjes voor 70 kinderen van de Voedselbank in de leeftijd van 0 tot en met 14 jaar. “Uiteraard zijn we hier als bestuur van de Voedselbank ontzettend blij mee”, vertelt Jan Oomkes (foto uiterst rechts). “Dit is een fantastische actie vanuit de samenleving. Het gaat ongetwijfeld veel blije gezichtjes opleveren.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here