Boeken vinden nieuwe boekenkasten in Eben Haezer

0
8

OPENDE – Wie van boeken houdt zal ongetwijfeld ook regelmatig gebouw Eben Haezer in Opende bezoeken. Twee keer per jaar wordt daar een leuke boekenmarkt georganiseerd waarbij veel oude, maar ook nieuwere boeken van eigenaar –en dus boekenkast- wisselen. Ook afgelopen weekend vonden de papieren pareltjes weer gretig aftrek en wisten veel liefhebbers de weg naar Eben Haezer te vinden. Logisch, gelet op het brede aanbod. Kookboeken, fictie, romans en thrillers stonden rijen dik opgesteld. Maar ook lichtere ‘lectuur’, zoals de stripavonturen van Suske & Wiske en Donald Duck waren te vinden in het gebouwtje. De lezers uit Opende en omliggende dorpen kunnen weer een paar maanden vooruit met hun nu nog ongelezen aanwinsten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here