Jan Werners 25 jaar bestuurslid De Vriendschap

0
14

‘Vrolijke gezichten op de ijsbaan, daar geniet ik van’

GRIJPSKERK – Jan Werners is 25 jaar verbonden aan ijsvereniging De Vriendschap. Alle reden om hem in het zonnetje te zetten. Dit gebeurde afgelopen dinsdagavond in de kantine van de ijsclub. Werners trad in 1991 toe tot het bestuur. “Sommigen zitten al veertig jaar in het bestuur, anderen gaan  er direct na de gekozen periode uit.  Net zo lang tot het leuk is”, zegt Werners die vooral geniet van ijspret. “Het is mensen ontmoeten, de koek en zopie en neem alleen al die vrolijke gezichten, daar geniet ik van.”  We zijn de afgelopen jaren niet verwend met strenge winters en ijspret. “Honderd jaar geleden hadden we ook wel een paar jaren zonder vorst. Ik heb goede hoop. We zijn ook dichtbij de Elfstedentocht geweest.  Als het een keer flink vriest, dan willen we met omliggende verenigingen de Grijpskerker Diepentocht organiseren. Dat is mijn droom.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here