Lions Westerkwartier doneert 7000 Euro

0
13

ZUIDHORN – De Lionsclub Westerkwartier heeft na haar jaarlijkse theaterdiner in Zaal Balk liefst 7.000 euro gedoneerd. Het geld werd tijdens een geslaagde avond, en onder de muzikale klanken van ‘De Troebadoers’, bijeengebracht middels veilingen van leuke items en diensten. Zo werd er onder meer geboden op rondrit in een klassieke Morgan en een workshop ‘Abstract Schilderen’.  Aan het eind van de avond overhandigde president Henk van Roon het bedrag aan verschillende organisaties. Hij reikte verschillende cheques uit aan Stichting Copame (weeshuis in Brazilië), Stichting Kindertehuis Kaapstad, de Dierenambulance Zuidhorn en de Zonnebloem Leek & Zuidhorn. De Lionsclub heeft opnieuw haar slogan ‘wij dienen’ waargemaakt. Door dit Theaterdiner konden verschillende projecten binnen en buiten de eigen regio opnieuw van een prachtige bijdrage worden voorzien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here