René van der Weij

0
15

BUITENPOSTRené van der Weij staat ook volgend seizoen aan het roer van VV Buitenpost. De 35-jarige Leeuwarder is momenteel succesvol bezig aan zijn derde jaar als hoofdtrainer van de Blauwkes. Na het recordseizoen 2016/2017, waarin Buitenpost het tot de halve finale van de noordelijke districtsbeker schopte, ver kwam in de nacompetitie en als vierde op de ranglijst eindigde, is de rek er nog niet uit bij de eerste selectie. Momenteel staat de club op een stevige tweede plaats in de eerste klasse E. Oud-profvoetballer Van der Weij is erg blij dat hij ook volgend seizoen trainer kan zijn van VV Buitenpost. “Dat de spelersgroep graag met me door wilde, was voor mij een mooi en positief teken en erg belangrijk in mijn keuze om een nieuw contract aan te gaan”, aldus Van der Weij. “Ik ben nu vijf jaar bij Buitenpost, waarvan de laatste drie jaar als hoofdtrainer. Voor sommigen is drie jaar met dezelfde trainer best veel. Ik heb alle spelers individueel gevraagd of er voldoende basis lag om met mij door te gaan. Dat we volgend jaar samen ons zesde jaar ingaan zegt voldoende denk ik. Sinds vier jaar spelen we ook een rol van betekenis in de eerste klasse. We zijn van een stabiele eersteklasser gegroeid naar een team dat bovenin meespeelt.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here