Zuidhorn proeft de kerst tijdens sfeervolle wintermarkt

0
9

ZUIDHORN – Decembermaand is kerstmaand. Zeker in Zuidhorn waar men weet hoe je kerst goed viert. Het kerstseizoen is vrijdag feestelijk afgetrapt met een heerlijke kerstmarkt waar proeven, eten en drinken de boventoon voerden. Vanuit het leegstaande Blokkerpand in het centrum van het winkeldorp werden de meest lekkere en tongstrelende gerechten geserveerd, speciaal bereidt door Zuidhorner chefs. Overigens viel op de markt ook te genieten van seizoensgerelateerde snert, warme chocolademelk en smakelijke poffertjes. Daarnaast konden de bezoekers ook bij de vele kraampjes terecht voor de mooiste kerstdecoraties, sierraden en cadeautjes. Ook aan de kinderen was gedacht. Zij werden vermaakt met een doorlopende kindervoorstelling en een heuse schaapskudde. Of ‘Proef de Kerst’ volgend jaar een vervolg krijgt? Wij hopen van wel!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here