‘De oude kleuterschool’

0
24

NIEKERK – Niekerk in oude tijden. Deze foto werd ons toegestuurd door Geert Feringa. “De foto is van de kleuterschool aan het Hoge Voetpad te Niekerk”, schrijft hij erbij. De foto is omstreeks 1958 gemaakt en Feringa weer zelfs de namen te noemen! “De vier jongens achteraan van links naar rechts zijn Jurrie de Jong, Gerrit Havinga, Albert Klaas Veerman en Rinze Bouma. Middenachter staande, juf Zwaantje van der Hoek. Voorste rij van links naar rechts: Jantje Dijk, juf Welbergen, Tini Reitsema, Antje Dijk, Ria Pakes, Jan Wegman, Alie Jansen, Hilde van Til, Roelof van der Molen, Jellie Bakker, Roelof Reitsema, Herman Reitsema, Ger Bouma, Jan de Boer, Frans Bouma, Gert Pakes, Truida van der Maar en Piet Aalders. Zittend op de grond links Arnold de Vries en rechts Ekke Reitsema.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here