Leendert Klaassen Officier in de Orde van Oranje-Nassau

0
12
14-12-2017 Leeuwarden © foto : Hoge Noorden / Jacob van Essen Hoge onderscheiding uit handen van Ferd Crone burgemeester van Leeuwarden voor scheidend voorzitter van het college van bestuur ,Leendert Klaassen van NHL Stenden Hoge School.

ZUIDHORN – Burgemeester Ferd Crone van de gemeente Leeuwarden heeft donderdag een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan de heer Leendert Klaassen, voormalig lid van het dagelijks bestuur van de Nederlands Vlaamse Accreditatie Organisatie en voorzitter van het College van Bestuur van Stenden Hogeschool. De heer Klaassen uit Zuidhorn is benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau. De uitreiking vond plaats in de Stenden Hogeschool in Leeuwarden tijdens zijn afscheid als voorzitter van het College van Bestuur. Hij was van 1990 tot 2003 burgemeester van de gemeente Zuidhorn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here