PVV doet mee in Achtkarspelen

0
7

BUITENPOST – De PVV gaat meedoen in de gemeente Achtkarspelen. Dat maakte de partij vrijdagmorgen op de landelijke partijsite bekend. Wie voor de partij in de gemeenteraad moeten komen is nog onbekend, de partij wilde vrijdag namelijk nog geen namenlijst vrijgeven. Dat doet de partij om de kandidaten uit de wind te houden. Zo is de partij bang voor represailles nadat eerder een horecazaak van een Statenlid beklad werd. Ook een programma is er nog niet, maar de verwachting is dat de partij zal inzetten op de ‘de-islamisering’. Het aantal aanhangers van de Islam in de gemeente is overigens klein, volgens het CBS is namelijk slechts 0,1% van de inwoners moslim. Dat zou neerkomen op minder dan 30 personen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here