Tweede lichting Politiek Bewust geslaagd

0
9

ZUIDHORN – Ook de deelnemers aan de tweede cursus ‘Politiek Bewust, Politiek Actief’ hebben het traject succesvol afgelegd. Nadat de eerste cursus met tien deelnemers een groot succes is gebleken, werd er in de gemeenteraden van de Westerkwartiergemeenten besloten een tweede cursus te organiseren. Ook deze was snel volgeboekt. De tweede lichting deelnemers kregen vorige week voorafgaand aan de gemeenteraadsvergadering in Zuidhorn hun certificaten uitgereikt door burgemeester Greetje de Vries-Leggedoor. Uiteraard vergezeld van een mooie bos bloemen. Aansluitend werden zij ‘getrakteerd’ op een lesje hoge schooldebatteren. Met de MTB-route en het carbid schieten op de agenda was er genoeg te bediscussiëren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here