‘Gezellig Dagje Uit’

0
12

NIEKERK – Afgelopen donderdag was de derde editie van het Dagje Uit in sportcentrum Eekeburen. Naast veel nieuwe gezichten kwamen ook deelnemers van de vorige edities graag weer terug. De dag werd georganiseerd door de plaatselijke sportclubs en ondersteund door Grootegast Plezierig in beweging, de samenwerking tussen de gemeente Grootegast, Het Hooge Heem, De Zijlen en Witteborg Sport. Vanaf 9.30 uur stond de koffie klaar en om 10 uur konden de deelnemers uit verschillende activiteiten kiezen: een Fittest, Jeu de Boules, bewegen in warm water met fysiotherapeut Paulien Tijdens of Ina van team Eekeburen, of stoelgym met Anny Ploeg van Het Hooge Heem. Na de lunch nam Eddy van der Let het Sport/spel gedeelte voor zijn rekening en fysiotherapeut Ilona Sanders het onderdeel Valpreventie. Naderhand nog even bijpraten met een kop koffie of thee; de deelnemers waren enthousiast: “Wanneer is de volgende keer?” Dat is vrijdag 28 december 2018; zet maar vast in je agenda. Astrid Witte reikte de deelnemers het Sportboekje voor Senioren uit – want doorgaan met sporten in 2018 is natuurlijk een goed voornemen. Het onderdeel Jeu de Boules kende dit keer de meeste deelnemers; meedoen kan ook in de winter op donderdagmiddag in De Halte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here