Open huis Woonweter Westerkwartier

0
53

ZUIDHORN – Er wordt hard gewerkt aan een kenniscentrum voor comfortabel, duurzaam en veilig wonen voor en door het Westerkwartier. Verschillende organisaties hebben de handen ineen geslagen om dit initiatief op te zetten, waarbij ondernemers, overheden, onderwijs & onderzoek en de inwoners van het Westerkwartier elkaar kunnen vinden rondom het verduurzamen van woningen en langer gezond en veilig thuis wonen. Wooncoaches zijn de bezoekers hierbij behulpzaam. De Woonweter is voor een groot deel al ingericht door de samenwerkende organisaties en ondernemers uit het Westerkwartier kunnen nu alvast kennismaken met De Woonweter, nog voordat deze open gaat, zodat zij ook een bijdrage kunnen leveren aan de voorbeelden voor comfortabel, duurzaam en veilig wonen. Op donderdag 18 januari van 17.00 uur tot circa 18.30 uur is er daarom een open huis om De Woonweter te bezichtigen en om kennis te maken met de ondernemers die al zijn aangehaakt. Een mooie netwerkgelegenheid waarbij gezorgd wordt voor een hapje en een drankje.  Ondernemers kunnen zich opgeven via westerkwartier@woonweter.nl. De Woonweter is te bereiken via Schuiling Wonen & Slapen aan de Dorpsvenne 2 in Zuidhorn en via www.woonweter.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here