Succesvolle start acroseizoen voor Set ‘m op

0
120

SURHUISTERVEEN – Afgelopen zaterdag en zondag waren de eerste plaatsingswedstrijden Acro op D en E-niveau in Surhuisterveen. Set ‘m op uit Augustinusga had een succesvolle start en behaalde maar liefst negen medailles.

Zaterdag mocht in de vroege ochtend het E-jeugd duo Demi Veenboer en Stien Barkmeijer het spits afbijten. Stien is pas net 4 weken terug van een blessure waardoor het extra knap was wat dit duo de jury liet zien. Ze werden keurig derde. Eveneens was er brons voor het trio Alisha van der Veen, Eline Veen en Marieke Hoogsteen. Dit jonge team debuteerde in het hogere D-niveau voor de jeugd. In de middag was het de beurt aan E-jeugd trio Elize Noordstra, Judith Veenstra en Thérèse Postma. Zij lieten strakke onderdelen zien en kregen verdiend het brons omgehangen. Het duo Hilly van der Veen en Jannie de Beer (D-senior) is slechts 8 weken samen. Het was daarom een knappe prestatie dat zij het zilver wisten te behalen. Het trio Anna Nelia Bijker, Julia Lautenbach en Sofia Gommers straalden op de vloer bij de D-senioren en mochten dan ook terecht een gouden medaille ophalen.

Op de tweede plaatsingswedstrijd op zondag presteerde het trio Jinke van Wieren, Marijn Triemstra, Mariska Veenstra erg goed bij de D-senioren en mochten ze op het ereschavot een bronzen medaille in ontvangst nemen. Na de middagpauze lieten Kaylee van Dijk en Marrit Bouma bij de E-jeugd een stralende oefening zien en werden knap tweede. Bij de E-instap deden meerdere teams van Set ‘m op mee, maar Esther Hoogsteen, Lena van Dijk en Marike Zuidersma hun kunsten werden beloond met het brons. Tot slot zetten Alette Machiela, Bettina van der West en Bonnie Kiers bij de D-junioren een knappe prestatie neer waarmee ze de eerste plaats behaalden.  Turnsters en leiding kijken terug op een geslaagd acroweekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here