Voorstelling heringedeeldGR in het Westerkwartier

0
153

STREEK – De provincie Groningen wordt de komende jaren heringedeeld. Voor theatermaakster Maaike van den Hoek en documentairemaker Beno Hofman aanleiding om heringedeeldGR te maken. Een licht komische voorstelling, mét documentaire, over de impact die de herindeling van de gemeente op de inwoners kan hebben. Met Bas de Bruijn, Lotte Dunselman, Lies van de Wiel en inwoners uit Groningen. In januari 2018 speelt de voorstelling in de toekomstige gemeente Westerkwartier. Woensdag 17 januari is de voorstelling te bekijken in het gemeentehuis van Zuidhorn en donderdag 25 januari in het gemeentehuis van Grootegast. De voorstelling vangt aan om 20.30 uur. Tickets á 12,50 uur zijn verkrijgbaar via www.heringedeeldgr.nl en via de fysieke verkooppunten ’t Kappertje Delicatessen, Hoofdstraat 29b, Zuidhorn en in Grootegast bij Hazenberg, Dier & Tuin aan de Rondweg 5.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here