Bicycle Showband Crescendo garantie voor afgeladen BaronTheater

0
126

OPENDE – Nee, een uitverkocht BaronTheater als Bicycle Showband Crescendo een nieuwjaarsconcert geeft is helemaal niet verrassend. Crescendo is de trots van Opende en het BaronTheater de imposante thuishaven. Nadat de showband in 2017 de hele wereld veroverde, viral ging met een schitterende video, bezoek kreeg uit Colombia en een prestatie van formaat leverde op het Wereld Muziek Concours, was zaterdag ‘hometown’ Opende aan de beurt. In het theater werd een flitsende podiumshow opgevoerd met een stevig Iers tintje. Daarbij werd het grote orkest ondersteund door de het jeugdkorps, dat afgelopen jaar Nederlands Kampioen werd in hun jeugdklasse. Bicycle Showband Crescendo is een keiharde garantie voor een afgeladen BaronTheater. Dat is overigens altijd al zo geweest, want hoe groot de internationale faam ook wordt: Crescendo is Opende en Opende is Crescendo.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here