Lisa Jacobs

0
10

ADUARD – Vrijdag 26 januari om 20.15 uur speelt violiste Lisa Jacobs in de Abdijkerk van Aduard. De topvioliste wordt geroemd om haar gepassioneerde, meeslepende en virtuoze spel, verrassende programma’s en podium presentatie in combinatie met haar frisse uitstraling. Lisa Jacobs (1985) studeerde in 2006 af aan het Amsterdamse Conservatorium met het cijfer tien. Volgens de jury “schoten superlatieven tekort”.  Op pas 17-jarige leeftijd maakte Lisa haar succesvolle debuut met het Koninklijk Concertgebouw Orkest onder leiding van Riccardo Chailly en speelde sindsdien meerdere malen in alle grote concertzalen van Nederland en verder over de hele wereld, zowel in kamermuziekverband op festivals als soliste met vele orkesten en gerenommeerde dirigenten, waarbij zij steevast door zowel het publiek als de pers juichend wordt ontvangen. Lisa won verscheidene eerste prijzen op (inter)nationale concoursen waaronder het prestigieuze Internationale  Jascha Heifetz concours in Litouwen. Daarnaast was zij winnaar van het Prinses Christina Concours en de  Grachtenfestivalprijs. De entree bedraagt 20 euro (jongeren tot en met 24 jaar betalen 5 euro). De toegangsprijs is inclusief koffie en thee in de pauze en een drankje na afloop van het concert. Kaarten zijn te bestellen via de website www.abdijconcerten.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here