Gemeentewapen Westerkwartier reeds geschilderd

0
66

ZUIDHORN – Binnenkort wordt er gestart met de nieuwe huisstijl van de toekomstige gemeente Westerkwartier. Uiteraard hoort bij een nieuwe gemeente ook een nieuw gemeenteschild. Daarvoor hoeven de ontwerpers niet ver te kijken. Afgelopen week werden er al enkele mogelijke gemeentewapen geschilderd in Cultureel Centrum Zuidhorn. Echter, niet voor de echte gemeente, maar voor de denkbeeldig heringedeelde gemeente. Deze week wordt op het gemeentehuis van Zuidhorn de voorstelling heringedeeldGR gespeeld, welke straks ook opgevoerd gaat worden in de andere gemeentehuizen in het Westerkwartier. Voorafgaand aan de voorstellingen geeft kunstenares Annemiek Vos een workshop ‘gemeentewapen schilderen’. De resultaten worden gebruikt in de voorstelling. Dus wie benieuwd is naar de eerste ‘gemeentewapens’ van het Westerkwartier, deze zijn te bewonderen tijdens de opvoering in het gemeentehuis van Zuidhorn op 17 januari aanstaande. De voorstelling begint om 20.30 uur en kaarten zijn te verkrijgen via www.heringedeeldgr.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here