Keurige start turnseizoen Set ‘m op

0
10

AUGUSTINUSGA/BURGUM – Afgelopen weekend stonden de eerste plaatsingswedstrijd turnen op het programma voor de meiden in wedstrijdgroep 3. Van Set ‘m op reisden Eline Veen, Hendrike Bronsema en Mariska Veenstra af naar Burgum. Voor alle drie meiden was zo’n eerste wedstrijd het best spannend, maar ze zetten keurige prestaties neer op brug, balk, sprong en vloer. Eline startte zaterdagmiddag in de categorie Pupil 2 D3 en deed dat erg netjes op alle toestellen met zelfs een 1e plaats op vloer. Ze eindigde daarmee op de tweede plaats en kon de zilveren medaille in ontvangst nemen. Ook Hendrike Bronsema wist zich goed staande te houden in een sterk deelnemersveld. Met de maximale uitgangswaarde op brug wist ze de derde plaats te veroveren. Mariska Veenstra zette in dezelfde categorie keurige oefeningen neer met een hoge score op brug. Zij eindigde net buiten het podium op een nette vierde plaats. Op de foto van link naar rechts: Henkdrike Bronsema, Mariska Veenstra, Eline Veen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here