100 jaar Rederijkerskamer Langewold!

0
13

NIEKERK – Een bijzonder feest in dorpshuis De Rotonde te Niekerk waar zondag een 100-jarige jubileerde. Dit keer echter geen lieve oma of een spelletjes spelende opa, maar een toneelvereniging. Rederijkerskamer Langewold bestaat deze week precies een eeuw en dat moest op passende wijze gevierd worden. Dit gebeurde middels een gezellige middag voor leden, oud-leden en donateurs. Als thema kreeg de feestelijke middag ‘Herinneringen’ mee, een thema dat perfect past bij een 100-jarige. In september wordt deze mijlpaal nog eens extra kracht bijgezet met een openluchtvoorstelling. Regisseur Ben Smit heeft Shakespeare’s ‘As you like it’ bewerkt en dit meesterwerk zal door de rederijkerskamer op de planken worden gebracht. Het voorproefje tijdens het verjaardagsfeestje afgelopen zondag smaakte in ieder geval naar meer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here