Droomwonen Opende: de eerste schop staat in de grond!

0
85

OPENDE – In het hartje van Opende worden binnenkort 17 levensloopbestendige koopappartementen gerealiseerd. Project Droomwensen schept daarmee een unieke kans voor potentiële kopers om in te springen op hun woonwensen voor de toekomst. Specifieke woonwensen zijn bespreekbaar met de architect van het nieuwbouwcomplex; met elkaar wordt van een bijzondere droomwoning echt een warm thuis gemaakt. Ook is inspraak op de leefomgeving mogelijk; kopers nemen gezamenlijk beslissingen over de gemeenschappelijke onderdelen van het gebouw en de gemeenschappelijke tuin. De verkoop is inmiddels gestart. Op dit moment zijn zeven van de 17 woningen onder optie of verkocht. Meer informatie over de levensloopbestendige woningen wordt verstrekt tijdens de inloopmiddag, op donderdag 1 februari van 16:00 tot 18:00 uur aan de Provincialeweg 66a, Opende (kantoor Makelaardij Van der Wier). Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kan men contact opnemen De Flexibele Makelaar, Makelaardij Van der Wier of KUUB.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here