‘Westerkwartier heringedeeld’

  0
  9

  GROOTEGAST – Wat een belevenis! De voorstelling ‘heringedeeldGR’ was donderdag te bewonderen in het gemeentehuis van Grootegast. Niet vaak is er sprake van ‘een uitverkocht gemeentehuis’, maar het is de makers en acteurs van ‘heringedeeldGR’ gelukt. Vier keer zelfs, want ook de gemeentehuizen van Zuidhorn, Leek en Marum stroomden vol met nieuwsgierige toeschouwers. Zij kregen een voorstelling te zien die enerzijds vermakelijk was en anderzijds een blik wierp op de veranderingen die een gemeentelijke herindeling met zich mee brengt. Het Westerkwartier heeft haar voorstellingen gehad, ‘heringedeeldGR’ trekt verder en zal onder meer nog te bewonderen zijn in Het Hogeland.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Please enter your comment!
  Please enter your name here