Burgemeester verovert harten Abel Tasman Koor

0
10

SEBALDEBUREN – Burgemeester Ard van der Tuuk heeft zijn inmiddels befaamde Mokkenronde voortgezet bij het Abel Tasman Koor in Sebaldeburen. Het koor kent een kleine vijftigtal leden en treedt regelmatig op in de regio (en soms daarbuiten). Het burgemeestersbezoek vond plaats voor het geplande optreden van 20 januari. Na afloop van het bezoek bleek dat de Grootegaster burgervader de harten had veroverd van de leden die blij waren met het bezoek van Van der Tuuk. “Jammer dat 2019 al zo dichtbij is…”, wezen zij op het mogelijke vertrek van de populaire burgemeester na de aanstaande herindeling. Zover is het echter nog niet! Het volgende bezoekje in de Mokkenronde staat inmiddels gepland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here