Lutjegast zingt tijdens bijzondere Top 2000 dienst

0
106

LUTJEGAST – De Top 2000 van Radio 2 mag dan al een maand achter ons liggen, die van Lutjegast is net geopenbaard. Zondag vond er een muzikale Top 2000 dienst plaats in De Kandelaar, waarbij lokale muzikale toppers de populairste nummers van de Lutjegasters live ten tonele brachten. Het duo Lolke en Leo zongen het fragiele ‘Morning has broken’ van Cat Stevens, terwijl de jonge Emma van der Vaart een bijzondere versie van ‘One’ van U2 liet horen. Popkoor Kompassie bracht onder meer de tophit van De Dijk, ‘Ik kan het niet alleen’. Het was een bijzondere middag waarbij de aanwezigen ook samen hun beste muzikale beentje voorzetten tijdens een swingende Abba-medley. “Helaas konden we niet de hele top 10 live spelen”, laat Kees de Wit weten. Toch willen we u het Lutjegaster Top 2000 lijstje niet onthouden.

Top 10

Cat Stevens – Morning has broken
Leonard Cohen – Hallelujah
U2 – One
Claudia de Breij – Mag ik dan bij jou
Phil Collins – You’ll be in my heart
Robbie Williams – Angels
Elton John – Can you feel the love tonight
De Dijk – Ik kan het  niet alleen
Abba – Medley
Edwin Hawkins Singers – Oh Happy Day

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here