Rob Vliek blij met contract Fc Grootegast

0
100

GROOTEGAST – Rob Vliek is blij met zijn aanstelling als hoofdtrainer van Fc Grootegast. De 44-jarige Vliek kwam uit de stapel sollicitaties naar de openvallende positie als hoofdtrainer als beste uit de bus. Naast de trainerskwaliteiten heeft het hoofdbestuur de nieuwe trainer ook beoordeeld op visie en ambitie. De doelstelling blijft namelijk een stabiele tweedeklasser te worden, stelt de club. Vliek is in het bezit van het diploma trainer-coach I en heeft bij meerdere verenigingen laten zien een uitstekende en allround trainer te zijn. Vliek zelf reageerde enthousiast op zijn benoeming. Hij gaf aan graag de samenwerking aan te willen gaan en stelt plezier, ontwikkeling en prestaties bij zijn werkwijze centraal. Het is nog even afwachten op welk niveau Vliek instapt. Aan de huidige trainer Jan Haan, die na het lopende seizoen overstapt naar RWF, de schone taak om Fc Grootegast te behouden voor de tweede klasse.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here